Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Creatieve schrijfworkshop

Creatieve schrijfworkshop

Hoe bewust hou jij je met taal bezig? Taal is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken taal om informatie uit te wisselen, ons werk te doen en contact te onderhouden met anderen. Zonder communicatie zou de wereld er heel anders uitzien.

Maar taal is niet alleen maar nuttig! Wat dacht je van een spannend boek, een leuke kruiswoordpuzzel of een film met grappige dialogen? Door een paar goedgekozen woorden gaat er soms een hele nieuwe wereld voor je open.

Op woensdag 29 mei geeft auteur Gea Veldkamp een workshop ‘Spelen met Taal’, waarin we aan de hand van een leuke opdracht gaan schrijven. Door het spelen met taal krijgt je creativiteit alle ruimte, dus wie weet wat er allemaal uit jouw pen komt stromen!

Het is voor deze workshop niet nodig om goed te kunnen schrijven. Het gaat tenslotte niet om het resultaat, maar om het plezier van creatief bezig zijn met taal.

Schrijf je mee?

Gea Veldkamp (1977) schrijft romans en jeugdboeken. In 2015 debuteerde zij met de roman Verbonden met jou. Haar boeken gaan over herkenbare thema’s. Inspiratie haalt ze uit het leven van alledag.

Daarnaast geeft ze graag schrijfworkshops om haar tips te delen en creativiteit te stimuleren.

Datum woensdag 29 mei 2024
Tijd 19:30 uur
Capaciteit 10
Beschikbaar 8
Waar De Wiekelaar, Oudleusen
Voor wie Volwassenen (18+)
Soort activiteit Workshop
Prijs € 10,00